Wat hebben de Amerikaanse senatoren nu echt gezegd over corona?

Afgelopen weekend verschenen ineens berichten dat de Amerikaanse senaat het eind van corona had aangekondigd. Dit in het vervolg op de honderden vertrouwelijke e-mails van en naar Dr Anthony Fauci, de Amerikaanse tegenhanger van Jaap van Dissel, waaruit onder meer blijkt dat SarsCov2 in een Chinees laboratorium is vervaardigd en dat Fauci dat wist. Er zijn een aantal misverstanden rond wat de senatoren nu eigenlijk gezegd hebben.

Vooral op Facebook wordt nu veel beweerd dat ze gezegd hebben dat corona allemaal onzin is. Dat is niet het geval. Het zou ook niet kunnen, want er is nog nooit wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het bestaan van SarsCov2. De zogenaamde 'PCR-test' waarmee zogenaamde 'besmettingen' worden aangetoond, is er niet voor geschikt. Ook is nooit aangetoond dat het virus niet bestaat.

Wat de senatoren hebben gedaan, is een wet aannemen die de Amerikaanse veiligheidsdiensten opdraagt alle informatie vrij te geven die ze hebben over de oorsprong van het virus en over wat de Chinese overheid heeft gedaan om het bestaan ervan te verbergen. En over de vraag of de Chinezen het eventueel opzettelijk hebben verspreid naar de rest van de wereld.

Ook heeft senator Marsha Blackburn het aftreden van Dr Fauci geëist en hem opgeroepen zich ter beschikking te stellen van het Congres. Kijk hieronder de video.

 

 

Multiple New York Times best-selling author Dr. Joseph Mercola and Ronnie Cummins, founder and director of the Organic Consumers Association, team up to expose the truth--and end the madness--about COVID-19.

Reageer op dit bericht