Overzicht van goed nieuws

Hallo vrienden!
Even wat positieve berichten om de moed erin te houden:
✅ Advocaat Bart Maes heeft aangifte gedaan tegen de politie en andere betrokkenen n.a.v. het politiegeweld tijdens de demonstraties. Het OM is een onderzoek gestart.
✅ Op de laatste persconferentie werd gesproken over een zorgelijke toename van besmettingen, maar de cijfers laten het omgekeerde zien: het percentage positieve PCR getesten neemt af. Van 20% in oktober naar 8% nu.
✅ De Duitse advocaat Reiner Füllmich, die het gevecht aangaat tegen het corona ‘schandaal’, krijgt hulp van een klokkenluider uit de WHO, Astrid Stückelberger: ’De WHO is gecorrumpeerd door het grote geld.’
✅ Angela Merkel moest buigen, en diep door de knieën, voor de weerstand n.a.v. de strenge regels rondom Pasen.
✅ Het Internationale Strafhof in Den Haag aanvaardt een klacht waarin gesteld wordt dat de regering van Israel (een ‘voorbeeld’ voor Nederland volgens Sigrid Kaag) in overtreding is met de Neurenberg-code.
✅ Texas is open sinds een paar weken en het percentage positief getesten blijft dalen (nu dik onder de 6%) en de ziekenhuisopnames staan op het laagste niveau sinds oktober.
✅ 17 Amerikaanse staten zijn nu open. In North Dakota is zelfs een wet aangenomen die de mondkap plicht verbiedt.
✅ Madrid heeft een open horeca, een avondklok na 23 uur, open theaters en bioscopen (met 75% bezetting). Cijfers in februari omhoog? Nee, vanaf begin februari scherp aan het dalen.
✅ Zweden laat verbazend goede cijfers zien. ‘Sommigen dachten dat het mogelijk was virusoverdracht te elimineren door een maatschappij dicht te gooien. Wij geloofden dat niet en we hebben gelijk gekregen.’ - Johan Carlson in het Zweedse Parlement.
✅ De Deense krant ‘Politiken’ vroeg zich af hoe het mogelijk is dat je wordt herkozen als je 10.000 onschuldige families hebt beschuldigd van fraude zoals in Nederland. Misschien kan Rutte het eens uitleggen?
✅ De wijze waarop held Pieter Omtzigt door collega’s behandeld wordt schokt zowel ‘links’ als ‘rechts’ georiënteerden. Dát verbroedert en dát hebben we nodig.
✅ Tot slot, over de gezondheidspas die er nóóit zou komen:
‘De gezondheidspas. Je mag je vol zuipen met de biertjes en de wijntjes, sigaretten paffen bij de vleet, met vette hap je aderen dicht laten klonteren, met je reet op de bank zodra je overwerkt en gestresst van je werk komt, maar zolang je die prik maar neemt krijg je je gezondheidspas. Mensen zijn werkelijk helemaal knettergek geworden, waar is hier de nooduitgang?’ - Marc Bosveld (consulent), bron: LinkedIn.
Tekst: Daan Jensen

Reageer op dit bericht