BPOC en Corona Ausschuss van Reiner Fuellmich bundelen krachten

De Buitenparlementaire Onderzoekscommise van Pieter en Jade Kuit heeft de krachten gebundeld met advocaat Dr. Reiner Fuellmich, de voorzitter van Corona Ausschuss.

 

BPOC heeft daarnaast aangifte gedaan bij het International Criminal Court in Den Haag tegen het demissionair kabinet. De aanklacht is gericht tegen ieder afzonderlijk lid van het (demissionaire) kabinet en tegen de afzonderlijke bewindspersonen van de landen waar mee wordt samengewerkt. Er wordt samengewerkt met advocaten uit Noorwegen, Zweden, Denemarken, Polen, Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, die vergelijkbare zaken hebben ingediend.

ICC heeft inmiddels een zaaknummer toegewezen.

Met dank aan Commonsensetv.nl

Declaration of the Rights of Man van Thomas Paine verscheen in 1791 en is mede te danken aan de conservatieve Edmund Burke.

Deze deed door zijn aanval op de Franse revolutie Thomas Paine in woede ontsteken, waarop hij zijn beroemde boek schreef, een hartstochtelijke verdediging van de onvervreemdbare rechten van de mens.

2 reacties

 • Valéry Giscard d’Estaing MP. van Frankrijk “1974 – 1981” had het in een toespraak in zijn regeerperiode er al over dat ooit de Wereldbevolking minimaal gehalveerd zou worden, rond ’77 / ’78 heb ik dat mede gekregen op de TV. Ik heb de politiek met de paplepel meegekregen van mijn vader. Ik ben een oorlogskind ’42. Eind ’70 begin ’80 medegeholpen om in midden Zeeuws Vlaanderen de SP op de kaart te zetten, prima gelukt, ben een paar keer gevraagd om toe te treden in de Gem. politiek, afgeslagen i.v.m. chronisch ziekte echtgenote, in 2015 overleden, toen geen ambitie meer hiervoor. Wil

  W.F.M. Willemsen
 • Ik denk dat nog van belang is, dat getuigen gemeld hebben, dat de Romeo’s , mensen zijn, die merendeels uit het Oostblok komen, gezien de taal die niemand kon verstaan.
  Ook dat deze Romeo’s klaargelegde stenen pakten, en deden alsof ze bij de demonstranten hoorden, om geweld uit te lokken.
  Ook vandaag was ik getuige via een livestream, van politiegeweld, en ook deze mensen werd hulp geweigerd.
  Ik hoop, dat dit meegenomen wordt in het verhaal. Ik was er zelf niet bij, dit heb ik dus via livestreams meegekregen.

  Alwine Fossen

Reageer op dit bericht